Hírek

2012.04.23. 17:27

„Tollforgató terroristák”

Stanga István

Hogy a „forradalmi” kormánypárt jeles politikusai között van-e valamiféle vetélkedés a tekintetben, hogy ki tud a médiának nagyobb baromságokat  nyilatkozni, nem igazán tudom megmondani, azt ellenben igen, ha létezne ilyesféle verseny, úgy abban az ez idő szerint az (ideiglenes) köztársasági elnöki tisztséget is ellátó Kövér Lászlónak nagyon-nagyon jó esélye lenne nyerni. Mert ha azzal tisztában is voltam, hogy nincs az az isten, akinek a kedvéért Orbán Viktor legrégebbi és leghűségesebb harcostársa hajlandó lenne a szájára lakatot tenni, azt a legrosszabb álmomban sem gondoltam volna, hogy az országgyűlés elnökeként a korábban megszokottnál sokkal visszafogottabban és óvatosabban fogalmazó Kövér egy hétköznapi tévés beszélgetés során képes lesz magából teljesen kivetkőzni. Márpedig , s a Schmitt Pál plágiumügyével foglalkozó újságírókat nemes egyszerűséggel         

Noha azzal mindig is tisztában voltam, hogy nincs az az ember (sőt, nincs az az isten), akinek a kedvééért az Orbán Viktor legrégebbi és leghűségesebb harcosta, ársának számító – s ez idő szerint az (ideiglenes) köztársasági elnöki tisztséget is betöltő – Kövér László sebki és enki és a világon senki és semmi kedvéért nem hajlandó a szájára lakatot tenni, azon eszmefuttatásával, amely a Hír Televízióban hangzott el, mégis sikerült alaposan meglepni.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Bár magam mindig is tisztában voltam azzal, hogy az (ideiglenes) államfői

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!