Hírek

2012.04.11. 08:00

Mészárlás Kulcson: csak ölt, aztán megnyugodott

Rezzenéstelen arccal ismerte be a kulcsi mészárlást a gyilkosságokkal gyanúsított H. Csanád Jutas. A férfi minden apró részletre emlékszik tettével kapcsolatban.

A Blikknek nyilatkozott a gyanúsított ügyvédje. Hortobágyi Tibor elmondta a napilapnak, hogy a pénteki mészárlás minden apró részletére emlékszik a tettét beismerő kulcsi gyanúsított. Pontosan tudja, kit, hányszor és hogyan szúrt meg.

A férfi állítólag rezzenéstelen arccal elevenítette fel a történteket, a rendőröknek azt mondta, hogy vallomásán ugyan kis mértékben még változtatni fog, de nem vonja vissza azt, és megerősítette azt is, hogy nem bánt meg semmit - számolt be az Index a lapinformációról. Azt mondta, megnyugvással tölti el, hogy végzett az ellenségnek vélt családtagokkal, tette hozzá az ügyvéd. A Blikk úgy tudja, hogy H. Csanád Jutas a támadást túlélő családtagjai, édesanyja és húga hogylétéről nem érdeklődött A férfi ügyvédje szerint most sem tudni, pontosan miért ébredtek benne a gyilkos indulatok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!