Hírek

2012.02.05. 16:37

Elmúltnyolcévezik Gyurcsány pártja

A Molnár Csaba ügyvezető alelnök, volt közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter által jegyzett közlemény a Gyurcsány-kormányt dicséri, amiért a tartós hideg és a döcögő orosz gázimport ellenére Magyarországon nincsenek problémák a gázellátással.

atv.hu


„A Demokratikus Koalíció megállapítja, hogy a Gyurcsány-kormány munkájának következménye, hogy bár a kemény tél miatt kevesebb gázt kapunk Oroszországból, jelenleg nincs gond a hazai ipar és a háztartások gázellátásával. Arra emlékeztetjük a közvéleményt, hogy a tartalékok kapacitását növelő tározókat a mai hatalom által elátkozott időszakban épült (sic! – a szerk.)” – fogalmaz Molnár.

„Ha akkor a Fideszre hallgatunk, most, amikor tartós hidegre kell berendezkedni, zavarok lennének az ellátásban. Közleményekben, nyilatkozatokban tiltakozott Orbán Viktor pártja, hogy miért épül tározó. A DK természetesen nem vár elismerő szavakat a Fidesztől, ők erre képtelenek. Azonban nem baj, ha az ország tudja, a mai gázellátási biztonság is annak a bizonyos nyolc évnek az eredménye” – zárul a Demokratikus Koalíció közleménye.

atv.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!