Hírek

2011.07.26. 19:05

Rabosították a Jobbik miskolci frakcióvezetőjét

Gyanúsítottként hallgatták meg kedden Szegedi Mártont, a Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci elnök-frakcióvezetőjét a miskolci rendőrkapitányságon, majd rabosították.

MTI

Szegedi Márton a távirati munkatársának úgy fogalmazott: az ok szerinte a "szokásos", azaz "a hatalom szerint a Jobbik politikusa alaptalanul gondolja a város volt szocialista polgármesteréről, hogy megkárosította a miskolciakat".
A miskolci frakcióvezető rendkívül felháborítónak és megalázónak tartja ezt a helyzetet, azt hogy "a megszűnés szélén álló szocialista párt és pártkatonái a magyar jogrendszer hézagait kihasználva ilyen módon próbálják politikai ellenfeleiket ellehetetleníteni, illetve valós mondanivaló híján sajtófelülethez jutni".



Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek megerősítette, hogy a miskolci rendőrkapitányságon - egy becsületsértési ügyben - valóban gyanúsítottként hallgatták meg az érintett személyt. A szóvivő az ügyben további részleteket nem kívánt közölni.
   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!