Hírek

2011.05.23. 10:40

Kizárják a szolgáltatásokból a nem fizető fogyasztókat Miskolcon

A Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt. kizárja a szolgáltatásokból azokat az adósokat, akik nem mutatnak fizetési hajlandóságot, vagy korlátozza a nekik nyújtott szolgáltatásokat - tájékoztatta a társaság kommunikációs vezetője hétfőn.

Forrás: MTI

Pásztor Imre emlékeztetett arra, hogy a menedzsment már korábban bejelentette: "a cégcsoport tagvállalataival szemben jelentős tartozást felhalmozókkal szemben keményebben lépnek fel. A rendszeresen fizetőket nem érheti hátrány, a tartozást felhalmozók számára pedig számos lehetőséget biztosítanak a tagvállalatok adóságuk rendezéséhez."

A kommunikációs vezető közölte: korlátozások, illetve kizárások ezen a héten az Áfonyás utca 9-19. szám alatti társasházakban lesznek, 56 lakásban a 198-ból. Az előzetesen bejelentett korlátozó és szüneteltető műszaki intézkedések a Mivíz Kft.-nél 23, a Mihő Kft.-nél 33 lakást érintenek. Ez a szám magasabb is lehetett volna, de több helyen indult adósságrendezési eljárás, és részletfizetésben is megállapodtak a cégek az adósokkal.

A nem fizetők kizárásáról, az időszakos korlátozásról előzetesen tájékoztatták a lakókat, a kezelő az esetleges illegális visszakötések okozta műszaki hibák gyors elhárítására is felkészült - jegyezte meg Pásztor Imre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!