Hírek

2011.03.27. 12:13

Huszonhárman sérültek meg az utakon az elmúlt 24 órában

Egyetlen halálos közúti baleset sem történt az ország útjain az elmúlt 24 órában, ám a közel száz közlekedési balesetben heten súlyosan, 16-an pedig könnyebben megsérültek - közölte a rendőrség.

MTI

Az Országos Rendőr-főkapitányság az MTI-nek küldött tájékoztatása szerint munkatársaik összesen 96 közúti közlekedési baleset során intézkedtek. A rendőrség arra figyelmeztet, hogy vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, néhol eső is várható. Ezért azt kérik, hogy a közlekedők az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek. Közölték, az autópályákon több terelés és forgalomkorlátozás is várható.

Így az M0-ás régi szakaszán a harmadik forgalmi sáv építésén folyamatosan dolgoznak, sebességkorlátozás van érvényben. A korlátozás az M0-ás és az M7-es csomópontját is érinti.
 
Az M1-esen a jobb és bal pályán a 12-67. km szelvényekben terelés mellett kátyúzást végeznek, ezen a szakaszon 80-as sebességkorlátozás van érvényben.
 

MTI -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!