Hírek

2010.08.24. 09:41

Magyar fejlesztésű honlap a legjobb weboldalak között

A webes alkalmazásokkal, portálokkal foglalkozó amerikai Pcmag.com összeállította a 2010-es év legjobb weboldalait felsorakoztató top 100-as listáját. A Facebook, Twitter, Flickr, YouTube, Wikipedia mellett a magyar fejlesztésű howislifetoday.com is felkerült a legszínvonalasabb portálok sorába.

Világgazdaság Online

A howislifetoday.com közösségi oldal júliusban indult, lehetőséget nyújtva a felhasználóknak arra, hogy hazai és külföldi cikkeket, videókat és blogbejegyzéseket osszanak meg annak alapján, hogy azok pozitív vagy negatív módon hatnak-e aznapi hangulatukra.

A jelenleg magyar és angol nyelven futó friss projekt a Pcmag.com tetszését is elnyerte. Az amerikai portál összegyűjtötte az év legújabb és legjobb weboldalait és webes trendjeit, valamint a régi, de legkedveltebb portálokat. A weboldalakat a klasszikus, már jól ismert webalkalmazás, szabadidő, információ, hírek, vásárlás, társadalom, technika, valamint az ugyanezen kategóriák szerint rendszerezett, felfedezetlen induló projektek osztályaiba sorolták be. A top 100-as lista „Felfedezendő: Hírek” csoportban a magyar fejlesztésű howislifetoday.com szerepel.

További részletek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!