Hírek

2010.05.07. 10:37

Tisztújítás nélkül még portásnak sem kellenek majd a szocialisták?

Sorra potyognak a szocialista képviselők a választási vereség után. A Népszabadság összeállítása szerint a csalódott képviselők úgy látják, tisztújítás nélkül még portásnak sem fogják megválasztani az MSZP-s politikusokat.

nol.hu

Mi látunk jeleket arra, hogy a Fidesz szeptember elejére fogja előre hozni az önkormányzati választásokat. Ha az MSZP addigra nem lesz képes egyértelmű jelét mutatni a megújulásának, akkor nemhogy polgármesternek, de még portásnak sem fognak szocialista politikust megválasztani – indokolta a Népszabadság kérdésére Barna György, az MSZP bajai szervezete elnökségének tagja azt, hogy miért mondott le posztjáról a teljes bajai elnökség.

Ugyancsak lemondott a parlamenti választások második fordulója után a békéscsabai MSZP-szervezet elnöksége. Miklós Attila, a lemondott testület tagja szerint a katasztrofális választási vereség legfőbb oka az, hogy az MSZP elveszítette hitelét, választóinak a bizalmát. A párt vezetőinek nem volt válaszuk a fővárosi korrupciós ügyekre, és nem tudták kezelni a társadalmat feszítő problémákat.

A cikk nem ért véget, lapozzon!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!