Hírek

2010.05.25. 14:46

Mesterházy a Fideszről: Az illuzionisták életveszélyesek

Nem nevezhetjük forradalomnak a választásokat, pusztán kormányváltás történt - mondta a Parlamentben Orbán Viktor felszólalására reagálva Mesterházy Attila.

Világgazdaság Online

Áprilisban egyszerűen leváltották a regnáló kormányt, kormányváltás történt, nem pedig rendszerváltás. Ezért Orbán Viktor nem kapott felhatalmazást a rendszerváltásra – mondta Mesterházy Attila.

Még mindig nincs kész kormányprogram - szögezte le Mesterházy. Tragikus, hogy a beterjesztett program csak frázisgyűjtemény, vágyak összefoglalója, a nemzeti szemfényvesztés terve. Az illuzionisták a magyar Parlamentben életveszélyesek. A képviselőknek mindössze két napjuk volt arra, hogy áttekintsék a programot, bár igaz, hogy ennyi időre sincs szükség az elolvasásához, mivel a lényeg hiányzik belőle.

A programban csak a célok szerepelnek, de sem a hogyan, sem a mikor tekintetében nem ad választ a benyújtott dokumentum.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!