Hírek

2010.05.20. 12:10

Már több mint 100 ezren segítettek az ítéletidő károsultjain

1752-es Nemzeti Segélyvonalon keresztül alig 72 óra alatt több mint százezren nyújtottak támogatást az árvízkárosultaknak.

Világgazdaság Online

A 250 forint összegű emeltdíjas hívásokkal az adakozóktól eddig már 25 millió forint gyűlt össze, amely a Nemzeti Segélyvonal mögött álló öt legnagyobb karitatív szervezeten keresztül jut el a rászorultakhoz, e szervezetek várhatóan már a jövő héten célba juttatják a pénzadományokat.

A 1752 hívásával összegyűlő pénzadományok gyors átadását az teszi lehetővé, hogy a Nemzeti Segélyvonal a hívások összegének megfelelő gyorshitelt kap az OTP Banktól - amely megelőlegezi a telefonszolgáltatóktól a Nemzeti Segélyvonalhoz csak hetek múlva beérkező emeltdíjas hívások összegét.

A www.nsv.hu honlap főoldalán működő gyűjtőszámlálón pillanatról pillanatra követhető, hogy éppen mennyi emeltdíjas hívás érkezett a 1752-es Nemzeti Segélyvonalra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!