Hírek

2010.03.30. 15:45

Kifogyott a pénzből az LMP

Az állampolgárok támogatását kéri a Lehet Más a Politika a kampány folytatásához.

Világgazdaság Online

Az LMP anyagi támogatását kérte az állampolgároktól keddi sajtótájékoztatóján Karácsony Gergely kampányfőnök, aki emlékeztetett, hogy korábban többször sürgették a párt- és kampányfinanszírozás ellenőrizhetővé tételét, ám azt a parlamenti pártok tettekben nem, csak szavakban támogatták.

A kepmutatas.hu honlap becslése szerint a kampányra fordítható összeget az MSZP már átlépte, de a Fidesz – kampánydinamikáját tekintve – is hamarosan túlköltekezik.

Az LMP kampányfőnöke szerint ugyanakkor bíztató, hogy a négy évvel korábbi, kétmilliárd forintra becsült kampányköltésükhöz képest most visszafogottabban költekeznek.

Az ökopárt azok hozzájárulására számít, akik egy korrupciótól meg nem fertőzött politikai erőt szeretnének a parlamentben látni, és akik biztosítani kívánják, hogy a kampány utolsó heteinek médiaviharában is látható maradjon az a párt, amely azt hirdeti, hogy lehet más a politika.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!