Hírek

2010.03.18. 14:44

Helyreigazítás

Internetes oldalunk 2010. február 12. napján megjelent cikkében olyan hamis látszatot keltettünk, hogy a Well Reklámügynökség Kft. jogellenesen, teljesítés és teljesítést igazoló dokumentáció nélkük kötött a BKV Zrt. terhére egyoldalúan hátrányos, indokolatlan szerződéseket, melyek alapján a BKV Zrt. a Well Kft. megbízási díját maradéktalanul kifizette.

VGO

A valóságban a Well Kft. a megbízási szerződések megkötése és teljesítése során valamennyi jogszabály betartásával járt el, egyoldalúan előnyös, indokolatlan szerződéseket nem kötött, teljesítését mindig megfelelően, a BKV Zrt. részére ismételten és több alkalommal is igazolta.

A Well Kft. teljesítését nem csupán megfelelő dokumentáció, hanem az általa szervezett eseményekről szóló mind a nyomtatott, mind az elektronikus médiában ma is elérhető tudósítások, rangos nemzeti és nemzetközi pályázatokon elért díjak is alátámasztják. A Well Kft. megfelelő teljesítését korábban maga a BKV Zrt. is elismerte (BKV Zrt. 2006. évi Éves jelentése [16., 17. oldalak], fellelhető a BKV Zrt. saját honlapján).

A BKV Zrt. a Well Kft-vel még teljes körűen nem számolt el, a szerződések szerint esedékes megbízási díjakat a BKV Zrt. teljes körűen nem fizette meg. A BKV Zrt-nek a Well Kft-t érintő esetlegesen hiányos, nem megfelelő, alapos gyanút megalapozó adminisztrációjáért, nyilvántartásáért a Well Kft-t felelősség nem terheli. További részletek a Well Kft. álláspontjával, az azokat alátámasztó bizonyítékokkal kapcsolatban a társaság honlapján olvashatók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!