Hírek

2009.11.06. 13:13

A Fidesz és az MSZP kikosarazása lett a Sláger Rádió veszte?

Mindkét nagy politikai párt szerette volna megvenni a Sláger egy részét - cserébe meghosszabbították volna a rádió műsorszolgáltatási licenszét - írja a Financial Times.

Világgazdaság Online

Mindkét nagy politikai párt megkörnyékezte a Sláger Rádió tulajdonosát azzal az ajánlattal, hogy meghosszabbíthatják műsorszolgáltatási licenszét, ha átadják a cég 50 százalékát a pártnak – nyilatkozta a Financial Times-nak az Emmis Communications külföldi érdekeltségeit összefogó leányvállalatának alelnöke.

Már a Financial Times is a magyar rádiótender körüli botrányról cikkezik. Barbara Brill, az Emmis Communications külföldi érdekeltségeit összefogó leányvállalatának alelnöke azt állítja a globális üzleti napilap mai számában, hogy a Fidesz és az MSZP emberei is felkeresték az amerikai céget még a tendereztetési eljárás megindulása előtt és világos ajánlatot tettek: akkor nyerhetnek a műsorszolgáltatási versenytárgyaláson, ha átadják a cég 50 százalékos résztulajdonát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!