Hírek

2009.09.11. 07:08

Rétfalvi a személye elleni támadásnak tekinti a vizsgálatokat az ITD-nál

Rétfalvi György, az állami befektetésösztönzéssel foglalkozó ITD Hungary vezérigazgatója szerint a társaságnál indult kormányzati ellenőrzési hivatali vizsgálat, illetve a gazdasági tárca vizsgálódása a személye elleni támadás. A Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott: a vizsgálat kezdeményezői előre elhatározták, hogy őt eltávolítják a vezérigazgatói posztról.

MTI Eco

Rétfalvi György a napilapnak azt mondta: az ITD az elmúlt években teljesen átláthatóan működött, így nincs oka félni a vizsgálatok eredményeitől. Szavai szerint az elmúlt időszakban számos szakmai kérdésben volt nézeteltérése a gazdasági tárcával.

Ide sorolta a befektetésösztönzés, illetve a kis- és közepes vállalkozói kör közti egyensúly felborulását, illetve egyes személyzeti kérdéseket.

A napilapnak úgy nyilatkozott: elfogadhatatlannak tartja, hogy egy miniszter csak 2010 áprilisáig "vágja centit", és ami ezután jön, az ne érdekelje.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!