Hírek

2009.09.11. 16:56

Orbán: ma is Gyurcsány a kormányfő, Bajnai csak dublőr

A költségvetés azonnali visszavonására szólította fel a kormányt Orbán Viktor Fidesz-elnök a párt országos gyűlésén.

VG Online

Orbán Viktor felszólította a kormányt, azonnal vonja vissza a költségvetést, "mert ha nem teszi, akkor százezrek veszítik el munkahelyüket, nem tudja az ország kifizetni a nyugdíjakat, iskolák, kórházak bezárnak, tanárok, orvosok nem kapnak fizetést".

A Fidesz elnöke a költségvetést az első Bajnai-csomagnak nevezte. A világháború korszakának hangulata uralkodik az országban, mert megint mindent elvesznek az emberektől, a munkát, az otthont, a fizetést. Most elveszik az emberektől a jövőt is - fogalmazott.

Orbán szerint a mostani költségvetés az elmúlt húsz év legveszélyesebb büdzséje, "egy hazug, felelőtlen iromány, amit csendes, sunyi politikával akarnak elfogadtatni".


 
Most is Gyurcsány Ferenc Magyarország kormányfője, csak Bajnai Gordon személyében egy dublőrt állított a kormány élére - mondta. Orbán Viktor szerint öt szó jellemzi a Gyurcsány-Bajnai korszakot. Ezek: Őszöd, Zuschlag, offshore, megszorítások, végkielégítés. 

A Fidesz-gyűlésről készült fotókat itt láthatja 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!