Hírek

2009.09.30. 10:53

Melyik bankban érdemes lekötni a pénzt?

A hétfői jegybanki kamatdöntés nyomán ismét nagyobbra nyílt az akciós lakossági betéti kamatok és az irányadó ráta közötti olló, hiszen elvétve bár, de még mindig találni tíz százalék feletti ajánlatokat a hitelintézeteknél.

VG

Az új pénzeket elhelyezni kívánó ügyfeleknek ugyanakkor érdemes igyekezniük, hiszen az újabb jegybanki vágás nyomán a napokban vélhetően több hitelintézet is módosít majd forintbetéti kondícióin.

A két számjegyű ajánlatoknál jelenleg az Erste KamatBiztos Betét névre keresztelt konstrukciója számít az egyik legjobbnak: az új megtakarításokra vonatkozó konstrukciónál az első kamatperiódusban hat hónapra 10,50, 12 hónapra pedig 11 százalékos éves kamatot fizet a hitelintézet.



Hasonlóan gálánsnak számít az Allianz Bank egy hónapos betétekre vonatkozó ajánlata, hiszen – szintén új forrás elhelyezésekor – évi 12 százalékos kamatot kínál.

További bankok ajánlatáról itt olvashat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!