Hírek

2009.09.28. 11:51

Kassai Viktor Manchesterben vezet BL-meccset

Az UEFA nyilvánosságra hozta a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzések játékvezető küldését. Ennek értelmében Kassai Viktor a nap egyik legrangosabb találkozóját dirigálhatja, a Manchester United - Wolfsburg összecsapáson bíráskodik majd, segítői ezúttal is Erős Gábor, Vámos Tibor és Bede Ferenc lesznek.

Forrá: MLSZ

Női játékvezetőink két világbajnoki selejtezőre kaptak jelölést. Gaál Gyöngyi október 25-én a Csehország - Wales mérkőzést vezeti Makkosné Petz Brigitta és Hima Andrea közreműködésével, míg Kulcsár Katalin egy nappal korábban a Dánia - Grúzia találkozóra utazik dr. Kulcsár Judit és Török Katalin társaságában.

Török Károly az elmúlt évben befejezte ugyan a futsal játékvezetést, de nem sokáig maradtunk éljátékvezető nélkül ebben a szakágban sem. Kovács Gábor november 2-4. között Olaszországban vesz részt a legjobbak továbbképzésén, ami azt jelenti, hogy reális esélye van arra, hogy a januári magyarországi futsal EB-n fújja a sípot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!