Hírek

2009.09.19. 18:44

Hűségnyilatkozatot vár el a frakciótól az SZDSZ vezetése

Nyilatkozatot íratna alá az SZDSZ-es frakciótagokkal a párt vezetése. A képviselőknek azt kell írásban is megerősíteniük, hogy az SZDSZ politikáját kívánják segíteni.

MR1-Kossuth Rádió

Retkes Attila pártelnök szerény, de határozott és hiteles ellenzéki parlamenti pártként definiálta az SZDSZ-t az Országos Tanács (OT) mai ülésén - tudósít az MR1-Kossuth Rádió. Leszállva a magas lóról nem egy szűk központból mondják el, hogy mi lenne a helyes út, hanem valódi párbeszédet folytatnak párton belül és kívül - tette hozzá.

Az SZDSZ-frakció tagjaival olyan nyilatkozatot íratnának alá hamarosan, amelyben a képviselők arról nyilatkoznak, hogy az SZDSZ politikáját kívánják segíteni - mondta az ülés után Retkes Attila.

Bejelentését úgy indokolta, hogy aki az SZDSZ parlamenti frakciójának lehetőségeit, infrastruktúráját, az azzal járó anyagi előnyöket élvezi, az ne egy másik párt szervezésén fáradozzon. A nyilatkozat aláírása ugyanakkor nem kötelező, és határideje sincs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!