Hírek

2009.08.13. 16:26

Őssejt-botrány: 100 millió Seffer klinikáján - Viszonthallásra!

Az APEH vagyonosodási vizsgálatot indított Seffer István, az őssejtügy egyik gyanúsítottja ellen, s ennek során 100 millió forintot találtak a kaposvári magánklinikán – így értesült a Somogy Televízió.

VG Online

A plasztikai sebész testvére, a magánklinikát igazgató Seffer Tibor az információt nevetségesnek nevezte.Később viszont már azt mondta telefonos megkeresésünkre: „A Zamecsnik ügyvédi iroda nyilatkozik. Viszonthallásra!”

A Somogy Televízió illetékesétől ugyanakkor megtudtuk, hogy még senki nem követelt tőlük helyreigazítást. A Somogy Televízióban arról is beszámoltak, hogy a magánklinikán talált nagyösszegű készpénz nem származhatott kizárólag az engedélyezett tevékenységekből.

A már korábban megfogalmazott gyanú szerint 2007 óta végeztek – tiltott – őssejtkezeléseket, s az érintettek egy-egy kezelésért általában ötmillió forintot vagy 25 ezer amerikai dollárt fizettek. Az APEH illetékese azt mondta: egyedi esetben a hatóság nem szolgáltathat a nyilvánosságnak semmilyen adatot. Zamecsnik Péter ügyvédi irodájának hölgy munkatársa arról tájékoztatott: az ügyvéd szabadságon van. Amíg vissza nem tér, nem tudnak sem megcáfolni, sem megerősíteni semmilyen sajtóértesülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!