Hírek

2009.08.06. 15:09

Mitsubishi Lancer Sportback 1.8 VVT Invite – Japán arcművészet

A Lancer Sportback olyan harcias képet vág, mintha elevenen fel akarná falni a kanyarokat. Ám az éles bevetésen megszeppen a Mitsubishi kompaktja.

AutoBild

Hiába vennék magamra karate ruhát tízdanos fekete övvel, attól még teljesen esélytelen lennék Jean-Claude Van Damme vagy Jet Li ellen. Gyaníthatólag egyetlen ütést sem tudnék bevinni nekik, s az első maflástól sírásra görbülne a szám… Hasonló a helyzet Mitsubishi Lancer tesztautónkkal is: szigorú fényszórói és vadászrepülőgépek (esetleg Audik) ihlette hűtőmaszkja mérhetetlenül harcias megjelenést kölcsönöz neki, de a Ralliart és az Evolution verziókon kívül egyik sem képes levadászni Audikat, BMW-ket és Porschékat. Az alapkivitelek már annak is örülhetnek, ha „megfognak” egy hasonló teljesítményű Ford Focust, VW Golfot. Persze, ennek a Lancernek nem is igazán az orrán, hanem a fenekén van a „hangsúly”...

A teljes cikk képgalériával megtekinthető az AutoBild.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!