Hírek

2009.06.14. 09:37

Vad szépségek és egy víz alatti párzás képei

Hol meleg van, de inkább hideg, a strandon napoznak a merészek, és az igazán bátrak legfeljebb percekre próbálják ki a Balatont. De mit csináljon a kényes vendég, aki jobb időre vár? Turistásat játszottunk Siófokon.

Sonline

Első lépés: réteges öltözködés. A franc sem tudja, milyen idő várja a lelkes turistát odakint, ablakból nézve lehet 30 fok is, aztán az utcán lúdbőrzünk a szél miatt. Célszerűnek mutatkozott, ezért hosszúujjas inget húztunk a póló fölé, amit csak egyórás sétálgatás után éreztünk fullasztónak. Később persze, amikor a Nap a sűrűn váltakozó mennyiségű felhők mögé tűnt, visszavettük.



Második lépés: megfelelő információ beszerzése a siófoki programokról. Egyetlen helyet ismertünk – képzeletben – ezért a helyi Tourinform irodát még a reggeli órákban leteszteltük a Víztorony aljában. Mondtuk: szeretnénk valami értelmeset csinálni a városban, mert odalenn rossz az idő, viszont nem akarnánk elpocsékolni a napot, így játszásiból sem. A Galerius fürdőt első viszontválaszban kilőttük, mert inkább a programokra, kulturális eseményekre lettünk volna kíváncsiak. Mint kiderült, nagyjából hiába.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Ásítás közben
[/caption]
A Hüllő Zoo teljes képgalériája ITT látható!

Kétféle elfoglaltság mellett voksolva először a könnyedebbnek tűnő hüllőbemutatót választottuk. A több mint kétszáz négyzetméteres csoda Siófok szívében található, a Sió partján egy áruház fölött. Láttunk már hasonlót, de a sokszínűségtől és az igényességtől már az első pillanatban éreztük, gazdagodni fogunk, még ha fejenként 700 forintot (a többi hasonló, de jóval kisebb bemutató drágább errefelé) is kell leperkálni érte.

A bejárat előtt törpenyulak és egy papagájpár csalogatja az érdeklődőket, de mi Vízisiklóként, nem tojhattuk össze magunkat – jóllehet már a kirakatból látszott – odabent van egy embertömeg-közeli óriáskígyó is.


vad szépségek párzása - teljes szöveg itt olvasható!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!