Hírek

2009.06.11. 10:41

Női vízilabdában magyar diadal a németek felett

A közös edzések után barátságos mérkőzésen is találkozott a magyar és a német női vízilabda-válogatott: a szerda esti, dunaújvárosi vb-előkészületi meccset a hazai gárda nyerte 13 góllal.

MTI

Eredmény:
Magyarország-Németország 18-5 (5-1, 4-1, 5-3, 4-0)

A július-augusztusi római világbajnokságra készülő magyar nemzeti együttes minden nehézség nélkül győzte le az erősorrendben a közvetlen európai élvonal után következő vendégeket, akik amúgy szintén vb-résztvevők.


A tavaly nyári, pekingi olimpiai negyedik helyezett csapat az új vezetőedző, Petrovics Mátyás irányításával a Margitszigeten edz, s a keddi és szerdai kétkapuzást követően a - változatosság szempontjából is megfelelő - dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában mérkőzött meg a németekkel, akik valamennyi negyedet elveszítve kapituláltak a házigazdák legjobbjaival szemben.

Gyakorlatilag már a nyitó 8 percben eldőlt minden, a magyarok szinte tetszés szerint lőtték a gólokat a folytatásban is, a legeredményesebb Kisteleki Dóra négy alkalommal is betalált.

MTI -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!