Hírek

2009.06.28. 16:00

Kattintson a nap dekoltázsáért ide! - fotó

A lányok egy nagyobb társasággal jöttek Siófokra bulizni a hétvégén. Szerencsére volt olyan napos az idő, hogy végre a strandon indulhattunk vadászatra, és rájuk találhattunk Ismét megmutatjuk a nap dekoltázsát!

Vízisikló

Először a vidám csoportosulásra figyeltünk fel a homokos strand szélén, a parthoz közel táborozó társaság éppen a délutáni napfürdőzés áldásos hatásait élvezte, amikor megzavartuk a csapatot. A lányok közül sajnos csak egy állt fotósunk kérlelő kötelének, és ezt azért is nagyon sajnáljuk, mert egy csoportban hirtelen mindjárt három szép dekoltázsra kellett egyszerre figyelnünk.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Gregus Viki
[/caption]

Gregus Viki Gödröl érkezett Siófokra. A lány hobbija a sütés és a főzés, de a hétvégén nem kifejezetten az otthonülős elfoglaltság motiválta, ugyanis direkt azért jött a Balaton fővárosába, hogy egy kis strandolás után barátaival belevessék magukat a bulizós parti éjszakába. Előtte még az is belefért, hogy megörökítsük az utókornak a bikini felsőben tündöklő dekoltázsát. Köszönjük!

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Gregus Viki
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!