Hírek

2009.06.04. 14:54

Bankárok szállják meg a Balatont

Hatvan hajót és 400 versenyzőt várnak a szervezők a szombaton és vasárnap sorra kerülő XIII. Brokernet-Uniqa Biztosítási és Bankár Kupa vitorlásversenyre.

Heol.hu - MTI

Az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy idén Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port jachtkikötőben rendezik meg az üzletemberek viadalát. Az első napon Nautic típusú hajókkal két futam vár az indulókra, másnap pedig túraversenyre kerül sor a kibővített mezőnnyel - írta a heol.hu az MTI híre nyomán.

Az indulók között lesznek a Kékszalagon győzelemre esélyes Liberák is, a tavalyi győztes Soponyai Géza az Avatar kormányánál címvédésre készül. A Kenese-Almádi-Kenese-Aliga-Kenese távon két katamarán részvétele is várható - mondta el Litkey Farkas versenyrendező.

A viadal népszerűségét jelzi, hogy az első, 1997-es kiírás során hat vitorlás állt rajthoz, majd évről évre nőtt a résztvevők száma.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!