Hírek

2009.04.09. 18:44

A Fradinak már van licence, az Újpestnek még nincsen

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a Ferencváros kérelmét is elfogadta elsőfokú licencadó testületének ülésén. Több csapatnak - például az Újpestnek - azonban még pótolnia kell hiányosságát.

MLSZ - NSO

Csütörtöki ülésén az MLSZ elsőfokú licencadó testülete áttekintette a 2009/2010-es élvonalbeli bajnokságra beérkezett UEFA- és NB I-es licenckérelmeket, s döntése értelmében tíz klub tekintheti máris magát az induláshoz elengedhetetlen "jogosítvány" tulajdonosának. Ugyanennyi azoknak a száma is, akikre még hiánypótlás vár, április 30-i határidővel.

A BFC Siófoknak, a DVTK-nak, a Gyirmót FC-nek, a Kecskeméti TE-Erecónak, a Nyíregyháza Spartacusnak, a REAC-nak, a Szombathelyi Haladásnak, a Lombard Pápának, az Újpest FC-nek és a Vasasnak az április 30-i határidőig pótolnia kell kisebb-nagyobb hiányosságát. A testület tájékoztatása szerint a részletes határozatokat és indoklásokat jövő hét péntekig kapják meg írásban az érintettek.

A megítélt licencek:

Nemzetközi (UEFA) licences klubok: DVSC-TEVA, Fehérvár FC, Győri ETO FC, Budapest Honvéd, Gabona Trans Kaposvári Rákóczi, MTK Budapest, ZTE.

Nemzeti (NB I) licences klubok: FTC, Paksi FC, Pécsi MFC.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!