Hírek

2009.03.23. 11:18

Randalírozók verték szét a vonatot

Egy vasúti kocsi több berendezési tárgyát is szétverte egy fiatalokból álló társaság a hétvégén Vas megyében, az ügyben eddig három fiatal ellen indult büntetőeljárás.

BAMA

Péntek éjjel egy kisebb társaság utazott Szombathelyről Kőszegre, amikor a vonat egyik jegyautomatáját megrongálták. Éjjel már visszafelé, Szombathelyre tartott a szerelvény, amikor ugyanennek a fiatalokból álló társaságnak néhány tagja kirúgott két vasúti ablakot, és jó pár ülést is felvágtak, majd a végállomás előtt leszálltak.

A vasúti alosztály járőrei a szombathelyi állomásról több mint 10 főt állítottak elő, akiket tanúként hallgattak ki, majd a beszerzett adatok alapján rövid időn belül rendőrkézre kerültek a feltételezett elkövetők is.

Az ügyben eddig három szombathelyi fiatallal szemben indult eljárás garázdaság gyanúja miatt, ám elképzelhető, hogy még másokat is meggyanúsít a hatóság a több mint kétszázezer forintos kárt okozó bűncselekménnyel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!