Hírek

2009.03.10. 11:27

Egymilliós nyomravezetői díj az eltűnt csecsemő ügyében

szoljon.hu

A rendőrség ma délelőtt tartott sajtótájékoztatót a tiszabői öthetes csecsemő eltűnésének ügyében, ahol bejelentették, egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlanak fel annak a személynek, aki információival segít az eset felderítésében - tudósít a www.szoljon.hu.

A tájékoztatón továbbá beszámoltak az eddigi nyomozati munkáról is, amelyből megtudtuk, hogy a rendőrség külön nyomozócsoportot alakított, amely csak is ezzel az üggyel foglalkozik. Az is kiderült, hogy a nyomozati munka során sem a szennyvíztárolók, sem a kutak átvizsgálása nem járt eredménnyel.

A rendőrök a bejelentést követően a közutakon közlekedőket ellenőrizték és a gyanús gépkocsikat – ahol hasonló korú gyermek tartózkodott az autóban – átvizsgálták, illetve a környező benzinkutak biztonsági kameráinak felvételeit is bekérték. A rendőrség jelenleg két gyanúsítotti kört vizsgál: - Családon belüli elkövetők - Családon kívüli tetteskör – többek között az akkor a környéken lévő utcai árusok A rendőrség a lakosságtól kér segítséget. Egy ingyenesen hívható, külön az üggyel kapcsolatban létrehozott 06-80-201-300 zöldszámra várják a bejelentéseket az ismert 107 és 112-es számok mellett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!