Hírek

2009.03.14. 15:42

Az MSZP nem akar lúzerországot

Az MSZP jövő hétvégi kongresszusán is téma lesz a pénzügyi válság: a pártnak meg kell mutatnia, hogy nemcsak szavakban van "a lúzerország" képe ellen, hanem a tetteivel is - mondta Kiss Péter, az MSZP Baloldali Tömörülés Platformjának vezetője a testület szombati budapesti ülése előtt újságíróknak.

mti

A szocialista párt legfelső döntéshozó testületének ülésén is az lesz a téma, ami az országban is, vagyis hogyan lehetséges, hogy Magyarország megerősödve kerüljön ki a válságból - közölte a kancelláriaminiszter.

Hozzátette: a mi nemzeti karakterünk "A magyarok a jég hátán is megélnek" mondattal foglalható össze, ezért világossá kell tenni, hogy a sikerhez az is kell, hogy ne hagyjuk vesztesnek nyilvánítani magunkat, szorítsuk össze a fogunkat, fogjunk össze.

A kongresszuson éppen azért kell a megoldásokkal foglalkozni, hogy megmutassák az MSZP nemcsak szavakban van "a lúzerország" képe ellen, hanem a tetteivel is - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!