Hírek

2009.03.11. 09:16

A Coca-Cola hisz márkái erejében és nem változtat

A hirdetési, kommunikációs stratégiánkon nem változtatunk a recesszió hatására, hiszünk a márkáink erejében, és folytatjuk a tudatos márkaépítést” – mondta lapunknak Spielmann Katalin, a Coca-Cola Magyarország médiamenedzsere.

VG

>„Bár nagyon sok bizonytalansággal jár, a recesszió inkább lehetőség a hirdetési piacon azoknak, akik tudják, mit akarnak, és ahhoz tartják is magukat” – hangoztatta. Ők is érzik a recesszió hatását ezen a piacon, látva a csökkenő televíziós árakat, a közterületpiac kihasználatlanságát. „Hirdetőként ebből erősen szeretnénk kijönni, és még inkább hatékonyan vásárolni médiát” – mondta.

„Globális szinten hisszük, nincs jobb időszak a mostaninál, hogy egy olyan fogyasztói termékeket gyártó cégről kommunikáljunk a fogyasztóinknak, mint amilyen a mienk, és olyan termékekről, mint amilyeneket mi gyártunk” – érvelt. „Továbbra is kommunikálnunk kell, kiemelt hangsúlyt fektetve a hatékonyságra, a fókuszáltságra és a minőségi kivitelezésre. És ez az, amit teszünk” – mondta.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!