Hírek

2009.01.09. 12:03

Szijjártó Péter: a kormány a saját holdudvarát támogatta

A Fidesz-KDNP írásbeli kérdéseire adott kormányzati válaszokból kiderült, hogy a kabinet több tíz- vagy akár százmillió forintot arra szórt el, hogy saját holdudvarát, a haverokat, üzlet-, politikustársait jól kistafírozza

BAMA

A Fidesz-KDNP írásbeli kérdéseire adott kormányzati válaszokból kiderült, hogy a kabinet több tíz- vagy akár százmillió forintot arra szórt el, hogy saját holdudvarát, a haverokat, üzlet-, politikustársait jól kistafírozza - közölte Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője pénteki sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki párt politikusa szerint a kormány minden energiáját arra összpontosította, hogy nevetségessé tegye az írásbeli kérdéseket benyújtó fideszes, KDNP-s képviselőket, és sztárolja saját magát, amiért elvégezte a munkáját. A kormányzati válaszok alapján értjük, miért végzett elterelő hadműveletet a kabinet: botrányos beszerzésekről, sokmilliós pénzelszórásról igyekezett kétségbeesetten elterelni a figyelmet - fogalmazott Szijjártó Péter.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!