Hírek

2009.01.26. 10:11

Megölte kisfiát, majd öngyilkos lett egy rácalmási apa

Megölte három és fél éves kisfiát, majd öngyilkossági szándékkal egy kamionnak rohant a 62-es főúton szombaton reggel az az 51 éves rácalmási férfi, aki a balesetet követően bennégett a kocsijában

BAMA

Megölte három és fél éves kisfiát, majd öngyilkossági szándékkal egy kamionnak rohant a 62-es főúton szombaton reggel az az 51 éves rácalmási férfi, aki a balesetet követően bennégett a kocsijában.

A karambol valamivel hat óra után történt. A gyermek másik szobában alvó édesanyja nem sokkal korábban fedezte fel a gyilkosságot. Az apa akkor már nem volt otthon, kocsijának adatai alapján a rendőrség megkezdte a keresését - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a szombat délután elvégzett boncolás eredménye megerősítette, hogy a kisfiú bűncselekmény áldozata lett. A tragédia körülményeinek pontos felderítésére tart a vizsgálat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!