Hírek

2009.01.05. 10:48

Kézilabda: együtt a keret, nincs titkolózás

Tatán gyakorol a jövő pénteken kezdődő horvátországi világbajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott.

mti

Hajdu János szövetségi kapitány a keretbe 17 játékost hívott be, közülük egy nem utazik majd a vébére. A gárda szerdán Csehországba látogat az Újévi Tornára, amin sorrendben a lengyel, a cseh és a szlovák együttessel találkozik. Előbbi két összecsapásnak Plzen, a zárófordulónak Prága ad otthont. A szlovákokkal a vébé csoportkörében is találkoznak majd a magyarok.

Január 13-án lesz csapathirdetés, 14-én Tatán zártkapus mérkőzésen csap össze a magyar és a norvég válogatott. A Hajdu-csapat 16-án utazik Eszékre, ahol az ausztrál, a román, a szlovák az argentin és az olimpiai bajnok francia együttessel csatázik a csoportban. A folytatás Zágrábban lesz.

– Az újonnan betanult elemeket élesben lehet igazán gyakorolni, így már a csehországi tornán sem kívánunk nagyon titkolózni. Persze, a norvégok elleni zártkapus meccsre marad még egy-két fegyver, amit majd a vébén kívánunk bevetni – mondta Hajdu János.

A tatai keret: Fazekas, Puljezevics, Mikler (kapusok), Iváncsik T., Gulyás, Nagy L., Mocsai, Gál,  Zubai, Eklemovics, Császár, Putics, Ilyés, Iváncsik G., Törő, Harsányi, Herbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!