Hírek

2009.01.14. 12:28

Füves közlés a rendőrségtől

Kétszáz tő – a gyanú szerint kábítószer előállítására szolgáló – növényre bukkantak a rendőrök a Pest megyei Erdőkertesen, ahol ezen kívül két kilogramm leszüretelt, kábítószergyanús anyagot és a termesztéshez használt eszközöket is lefoglaltak.

mti

Egy, a rendőrség honlapjára feltett szerdai közlemény szerint a hétfői lefoglalás mellett a rendőrség a helyszínen elfogott egy 33 éves budapesti és egy 54 éves polgárdi férfit. Az üggyel összefüggésben egy dunakeszi lakásban is házkutatást tartottak, ahol további négy kilogramm kábítószergyanús anyagot, bűncselekmény elkövetéséhez szükséges eszközöket, mérlegeket, kábítószer csomagolásához szükséges tárgyakat foglaltak le, s elfogtak egy 42 éves dunakeszi férfit is. A rendőröknek sikerült azonosítaniuk a kábítószer terjesztőjét, egy 30 éves nőt, akit a nyomozók hétfő délután Fót és Budapest között fogtak el. A nő autójának csomagtartójából további 300 gramm kábítószergyanús anyag került elő.

A négy ember ellen kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt folytat eljárást a BRFK.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!