Hírek

2009.01.04. 15:15

Flatley-t meggyógyította egy bioenergetikus

Visszatérhet több mint kétéves szünet után a színpadra Michael Flatley, az ír sztepptánc nagymestere, miután egy ír bioenergetikus kigyógyította rejtélyes vírusfertőzéséből.

mti

Az ötvenéves, amerikai születésű, ír származású táncos, aki Lord of The Dance című show-jával vált világhírűvé, 2006-ban vírusfertőzéssel került Londonban kórházba, és kénytelen volt lemondani az ír történelmet bemutató Celtic Tiger előadás európai turnéját.

Mint Flatley az Irish Independent című lapnak elmondta, a hagyományos orvoslás nem tudta meggyógyítani, szerencséjére azonban találkozott egy ír férfival, egy bizonyos Michael O’Dohertyvel, aki a test energiáival dolgozik. „Amikor eljött hozzám Írországban, alig tudtam felkelni a székből. Körülbelül tíz alkalommal látogatott meg ezután, és most már teljesen jól érzem magam. Tudok gyorsan táncolni, és csaknem 100 százalékos állapotban vagyok” – mondta a táncos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!