Hírek

2009.01.23. 09:52

Fizetne a csepeli gyilkos családja a döntő bizonyítékért

A Deme család félmillió forintot ajánlott fel annak, aki megtalálja azt a szervert, amelyet Deme Gábor vitt és dobott el a csepeli iskolai gyilkosság után.

BAMA

Deméék azért döntöttek így, mert a rendőrség nem ajánlott fel pénzt a megtalálónak, mondván: Deme vitte el, mondja meg, hol van. Január 7-én a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában több lövéssel kivégezték az iskola igazgatóját és egyik oktatóját.

A rendőrség a tanintézet volt gazdasági igazgatóhelyettesét és gondnokát gyanúsítja a gyilkossággal, amelynek hátterében egy állítólagos sikkasztási ügy állhatott. Fontos bizonyíték lehet egy szerver, amelyen a biztonsági kamerák felvételeit tárolták. A szervert Deme Gábor vitte el, szerelte szét, majd a darabjait két kukába dobta – írja a Népszabadság. Deme Gábor ügyvédje, Ruttner György szerint a szerver egyebek közt bizonyíthatná, hogy Kun Tamás, a gondnok, aki engedély nélkül tartott fegyverével lelőtte az igazgatót, pisztolyával Deme Gábort is életveszélyesen megfenyegette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!