Hírek

2008.11.15. 06:38

Internet-hozzáférés bármennyi és bármikor

Korlátlan forgalmi keretet biztosító internet csomagokat ajánl a Pannon. A csaknem minden háztartásban, cégnél megtalálható asztali számítógépek, laptopok manapság már elképzelhetetlenek internet-hozzáférés nélkül.

Cs. E.

Egyre többen használják a világhálót nem csak levelezésre és böngészésre, hanem videótartalmak le- és feltöltésére, csevegésre, vagy a vállalati hálózat elérésére. Ehhez pedig fontos, hogy az előfizetőknek ne kelljen a letöltött adatmennyiséget számon tartaniuk. A Pannon Internet eddig is csaknem bárhol, bármikor elérhető volt, a korlátlan forgalmi keretet biztosító promóciós Pannon Internet Éjjel-nappal és a Pannon Internet Éjszaka-hétvége tarifacsomaggal pedig immár a „csaknem bármilyen mennyiségben” kitétel is teljesül. Az Éjszaka-hétvége csomag munkanapokon 21.00 és 7.00 között, valamint hétvégén és munkaszüneti napokon 0-24 óráig nyújt korlátlan forgalmi keretet, egyéb időszakban forgalmi díj megfizetése ellenében vehető igénybe.

Újdonság, hogy akik nem szeretnék hosszabb távra elkötelezni magukat, egyéves hűségnyilatkozat vállalásával is előfizethetnek a szolgáltatásokra. Mindkét tarifacsomag a 2009. február 2-ig megkötött új előfizetői szerződéssel vehető igénybe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!