Hírek

2008.11.10. 12:27

Fidesz: folytatódik a vasút szétverése

A Fidesz szerint tovább folytatódik a vasút szétverése, a Gyurcsány-kormány kapkodása 100 milliós vagy akár milliárdos kárt is okozhat - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt szakpolitikusa hétfői sajtótájékoztatóján.

mti

Folytatódik a magyar vasút szétverése, a vezetési alkalmatlanság és a megszorítások miatt a magyar vasút képtelen arra, hogy az ország és az emberek érdekeit szolgálja - jelentette ki az Orbán-kormány egykori közlekedési minisztere. Mint mondta, az elmúlt napokban vált nyilvánossá, hogy a közlekedési tárca korábbi szándékai ellenére, mégsem bővítik az ütemes menetrend szerint közlekedő járatokat, és a mellékvonalak bezárását sem állítják le. Szerinte ugyanakkor a költségvetési megszorítások miatt csökkentett forgalom nem megtakarítást  eredményez, hanem többletkiadást fog okozni, így 100 milliók és milliárdok vesznek kárba a kormány kapkodása miatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!