Hírek

2008.11.07. 15:10

Eladná a bajban lévő Valencia Joaquínt

Tárgyalást kezdett a Juventus a Valenciával a spanyol csapat sokszoros válogatott szélsőjének, Joaquínnak az átigazolásáról.

mti

Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a torinói klub sportigazgatója, Alessio Secco – azt követően, hogy a Juve Bajnokok Ligája-csoportmeccsen 2-0-ra verte vendégként a Real Madridot – nem tért vissza Itáliába, hanem Spanyolországban maradt, hogy felvegye a közvetlen kontaktust a Valencia vezetőivel. Az újság úgy tudja, hogy bár Joaquínt 2012 júniusáig szerződés köti a Valenciához, az andalúz klub kész elengedni őt, mivel gazdaságilag nehéz helyzetben van, s a kiváló futballista értékesítésével pénzügyi mentőövhöz juthat.

A játékos kontraktusának záradéka azt rögzíti, hogy kivásárlási ára 40 millió euró, de az olasz sportnapilap szerint a Valencia már 15 millióért hajlandó túladni rajta. A Juventus anyagi áldozatkészsége jelenleg 12 milliónál jár, ám a felek bizonyára meglelik az arany középutat, s Joaquín legkésőbb a jövő év nyarán a zebrák futballistája lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!