Hírek

2008.06.16. 15:17

Jövőre véget ér a Vészhelyzet

Tizenöt év után, 2009 februárjában véget ér a Vészhelyzet című kórházi témájú tévésorozat.

Dián Tamás

Tizenöt év után, 2009 februárjában véget ér a Vészhelyzet című kórházi témájú tévésorozat. John Wells, a világhírű történet írója, rendezője és producere a  hírek szerint máris egy új sorozaton dolgozik, amely a Los Angeles-i rendőrség életét dolgozza majd fel. Az új produkciónak egyelőre még nincs végleges címe, a készítők átmenetileg az LAPD nevet adták neki, utalva a Los Angeles-i rendőrségi részlegre.

Wells számára valószínűleg nem lesz idegen a feladat, mivel dolgozott már hasonló szérián: a Harmadik műszak című sorozatban a mentősök, a tűzoltók és a rendőrök munkájába, hétköznapi örömeibe és konfliktusaiba engedtek bepillantást. Az író-producer emellett közreműködött még Az elnök emberei forgatásán, s a jövőben sem fog unatkozni, hiszen az elkövetkezendő két évben hat jelentős film produceri teendőit látja el.
Az NBC csatorna egyébként a jelek szerint nagyon megbízhat Wellsben, mivel úgy fogadták el az ötletét, hogy abból még egyetlen filmkockát sem láttak. A megrendelők abban bíznak, hogy az új sorozat a Vészhelyzet méltó folytatása lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!