Hírek

2008.05.06. 10:27

Vérdíj a vásárhelyi szobortolvajokra

Százezer forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat két, Hódmezővásárhelyen történt szoborlopás ügyében.

Havariapress

A Csongrád megyei városban valamikor április első felében lophatták el a két, házfalra helyezett domborművet, melyek egyike Szent Istvánt ábrázolta, a másik egy fotóművész emlékművének része volt. Az pontosan nem ismert, hogy mikor tűnt el az Andrássy utcai áruház falán lévő Plohn József-dombormű és a Szent István utca-Teleki utca sarkán állt István király-emlékmű, az azonban biztos, hogy a bronz műtárgyak ellopásával mintegy 800 ezer forintos kár érte a várost.

A nyomozás eddig nem vezetett eredményre, a rendőrség ezért a lakosság segítségét kéri, és az ügy nyomravezetőjének százezer forint jutalmat ajánlott fel. A bejelentéseket személyesen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon, telefonon pedig az ismert segélyhívó telefonszámokon várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!