Hírek

2008.05.13. 13:14

Kemény Dénes kihirdetette olimpiai keretét

Tizennyolc tagú keretével május 26-án kezdi meg Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a felkészülést a júliusi, malagai Európa-bajnokságra és az augusztusi, pekingi olimpiára.

BAMA

Kemény Dénes kedd reggel a nemzeti csapat honlapján tette közzé a névsort. A kimaradók közül a kétszeres olimpiai bajnok Honvéd-pólós, Fodor Rajmund a legnagyobb név. A 18-as keret új játékossal már nem bővül, a most nyilvánosságra hozott listából kerül ki a pekingi tornán részt vevő 13-tagú csapat. Az eddig meghívottak közül Fodoron kívül nem tagja a mostani keretnek Baksa László, Hárai Balázs és Kiss Csaba.

„Már a korábbi 19-es keretem is a minél jobb olimpiai szereplést szolgálta, e célt szem előtt tartva állt össze, ebbe be- és ki is lehetett kerülni. Ennek az eredménye a mostani 18-as lista. Minden poszton olyan játékosok vannak a keretben, akik a 13 fős csapatba kerülhetnek, ehhez nagyon jó teljesítményt kell nyújtaniuk, és erre képesek" - yilatkozta a névsor kihirdetését követően Kemény Dénes.

A tizennyolcas keret:

Gergely István, Nagy Viktor, Szécsi Zoltán – kapusok

Benedek Tibor, Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás és Varga II. Zsolt – mezőnyjátékosok

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!