Hírek

2008.05.19. 09:00

Csúcstalálkozó Orbánnal

Találkozóra készülnek a Fidesz elnökével azok a gazdasági szereplők, akik két éve kiáltványban fogalmazták meg az ország előtt álló legfontosabb gazdaságpolitikai tennivalókat

vgo

Találkozóra készülnek a Fidesz elnökével azok a gazdasági szereplők, akik két éve kiáltványban fogalmazták meg az ország előtt álló legfontosabb gazdaságpolitikai tennivalókat – értesült a Világgazdaság.
A lap úgy tudja, azért szánták rá magukat erre a lépésre, mert azóta sem tette meg a kormány az általuk sürgetett intézkedéseket.


A kiáltvány megszerkesztői az elmúlt időszakban négy alkalommal informális megbeszélést tartottak Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, ám úgy vélik, minden erőfeszítésük hiábavalónak bizonyult. A lapnak nyilatkozó informátorok szerint minél hamarabb el kell indítani a felzárkózáshoz nélkülözhetetlen reformokat, de nem bíznak abban, hogy a kisebbségi kormányban meglesz ehhez az eltökéltség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!