Hírek

2008.05.12. 11:54

Az autópályáról tereltek le, majd raboltak ki egy házaspárt

Csoportos rablás miatt ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást a rendőrség, a három elkövető egy házaspárt rabolt ki Győr térségében, miután leterelte autójukat az M1-ről - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

BAMA

A galgamácsai házaspár Ausztriából tartott hazafelé az M1-es autópályán vasárnap. Egy személykocsi hosszan követte őket, majd a 83-as főút lehajtójánál megelőzte és egy elhagyott bekötőútra terelte a házaspár autóját - mondta el Kocsis Tünde alezredes. A házaspár elmondása szerint az elkövetők valamilyen igazolványt mutattak fel, hogy a hivatalosság látszatát keltsék, és közölték velük, hogy csomagjaikat lefoglalják. Elvették csomagjukat és a náluk lévő 3 ezer euró készpénzt, majd megkötözték, és az autójukban hagyták a házaspárt, de a kocsi indítókulcsát magukkal vitték.

Az 59 éves férfi és 57 éves felesége nagy nehezen kiszabadította magát és értesítette a rendőrséget. A rablással okozott kár egymillió forint - mondta a sajtóreferens. Az egyik tettes 35-40 év körüli, a másik 28-30 éves. Utóbbi dadogva beszélt és törte a magyart. A harmadikról nem tudtak személyleírást adni a sértettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!