Hírek

2008.04.13. 18:12

W. Róbert idézést kapott Hajdú László tárgyalására

Újabb fordulat történt a móri brutális nyolcas gyilkosság ügyében. Az egy hete újonnan megvádolt W. Róbert ugyanis idézést kapott tanúként az első móri ügyben perbe fogott légiós, Hajdú László móri tárgyalására.

BAMA

A tatabányai W. Róbert egyes információk szerint nem tesz vallomást és vállalja a pénzbírságot is. Tanúként csak egyetlen egy kérdésre hajlandó válaszolni a szigorú védelem alatt és előzetes letartóztatásban lévő férfi a hétfőre kitűzött tárgyaláson: azt hogy a Hajdú Lászlónak semmi köze a móri vérengzéshez.

Mint ismert: a nagy sikernek elkönyvelt és felderítettnek hitt brutális nyolcas gyilkosság miatt jogerősen életfogytig tartó büntetésre ítélték Kaiser Edét, de tavaly kiderült: a 2002. május 9-én történt vérengzéshez sem Kaisernek sem Hajdúnak semmi köze. Az igazi gyilkosokat ugyanis véletlenül egy másik bűncselekmény miatt fogták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az előzetes letartóztatásban lévő W. Róbertet több mint egy hete vádolták meg az ügyészek azzal, hogy társával N. Lászlóval közösen gyilkoltak Móron. A helyzetet csak bonyolítja, hogy a másik feltételezett elkövető, N. László időközben öngyilkos lett a börtönben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!