Hírek

2008.04.15. 09:30

Valami bűzlött a kamionban - több száz milliós parfümfogás a határon

Nagy mennyiségű hamis illatszert fedtek fel a maqyar és román határök Gyulán hétfőn hajnalban.

AS Network - beol.hu

Nagy mennyiségű hamis illatszert fedtek fel a maqyar és román határök Gyulán hétfőn hajnalban. A húsz tonna rakomány értéke több száz millió forintra rúghat.

A gyulai átkelőhelyen jelentkezett hétfőn hajnalba belépésre egy török állampolgár, egy holland honosságú kamionnal. A Németországba tartó jármű ellenőrzésekor a raktérben a magyar rendőrök, a román határőrökkel közösen egy sor textíliát tartalmazó zsák mögött 20 tonna hamis Chanel, Dolce & Gabbana parfüm került elő.

Az eljárást a sofőr ellen a román szervek folytatják le, az áru értékének megállapítása is folyamatban van. Az már bizonyos, hogy több száz millió forintra rúghat a szállítmény értéke. Érdekes adalék, hogy ez év márciusában a gyulai átkelőhelyen szintén 23 ezer doboz hamis Chanel parfüm került elő, mintegy 140 millió forint értékben. A most felfedett hamis parfüm mennyisége azt jóval meghaladja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!