Hírek

2008.04.10. 09:35

Még büntetőből sem sikerült

A keddi meccset, vagyis a Liverpool - Arsenalt nehéz lesz felülmúlni, vélekedtek sokan a tegnapi Manchester United . Roma labdarúgó Bajnokok Ligája visszavágó előtt.

BAMA

Ez tényleg nem sikerült, de senki nem bánta meg, ha nem a Doktor House soron következő részét választotta. A vendég olaszok ugyanis fütyültek rá, hogy előzetesen mindenki kiejtette őket, kamikázé-taktikájuknak köszönhetően számos gólhelyzetet kidolgoztak, a 30. percben pedig de Rossi büntetőt rúghatott - lelke rajta, hogy így fölévágta. Szünet után alaposan ellaposodott a meccs, gól mégis ekkor esett: a kis Tevez a 70. percben gyönyörűen csúsztatott a római kapuba, bebiztosítva a manchesteri továbbjutást.

A másik összecsapáson sem született meglepetés, otthon 1-0- ra nyert a Barcelona a Schalke ellen, s ezzel a spanyolok a négy közé kerültek. Azért érdemes megjegyezni, hogy hiába játszott Krkic, Henry és Eto’o, az egy szem gólt Yaya Tourénak kellett lőnie a 43. percben. Az elődöntőben a Manchester United a Barcelonával, a Liverpool pedig a Chelsea-vel találkozik majd, egy angol csapat tehát már biztosan bemasírozik a fináléba. Az első mérkőzésekre április 22-23-án, a visszavágókra 29-30-án kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!