Hírek

2008.04.21. 09:00

Két kamion ütközött Karcagnál

Életveszélyesen megsérült a vezetője annak a kamionnak, amely egy másikkal ütközött össze hétfőn reggel a 4-es főúton Karcagnál; a karambol következtében mindkét gépjármű és az egyikük után haladó személygépkocsi is az árokba hajtott.

BAMA

Egy Debrecen felől Szolnok irányába közlekedő román kamion vezetője feltehetően elaludt és járművével áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő cseh kamionnal. Mindkét kamion a menetiránya szerinti jobb oldali útárokba hajtott. Az egyik kamion mögött közlekedett egy magyar személygépkocsi, amelynek vezetője, hogy az ütközést elkerülje, félrerántotta a kormányt, s szintén az út menti árokba került.

A román kamionsofőrt a tűzoltók szabadították ki az összetört járműből, sérülése életveszélyes, a helyszínről mentőhelikopterrel szállítják majd el a kórházba. A cseh kamionos könnyű sérülést szenvedett, a személygépkocsiban utazóknak nem esett bajuk. Az egyik kamion rakománya az úttestre szóródott, és a takarítás valamint a rendőrség vizsgálat miatt teljes útzár van a 4-es főúton. Kerülni Karcag belterülete felé lehet a közlekedőknek.
MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!