Hírek

2008.04.18. 19:16

Fodor bárkivel hajlandó megküzdeni

Bárkivel hajlandó vagyok megküzdeni a párton belüli tisztségekért, de csak egy személyében és politikájában megújult SZDSZ-ben

InfoRádió / MTI

Bárkivel hajlandó vagyok megküzdeni a párton belüli tisztségekért, de csak egy személyében és politikájában megújult SZDSZ-ben - mondta Fodor Gábor pénteken Debrecenben, a klímaprogramhoz kapcsolódó sajtótájékoztatón.

 A liberális politikus, környezetvédelmi miniszter arra az újságírói kérdésre, hogyan látja az SZDSZ jövőjét, kijelentette: az ország nagyon nehéz politikai periódusban van, ezen belül a párt belső problémáit is meg kell oldani, de a legfontosabb az ország érdeke.

A koalíció Fodor Gábor szerint nem tartható, de az ország érdekében szükséges a jó együttműködés más személyekkel és más politikai alapon. Az SZDSZ-es képviselő nem kívánta kifejteni, mit ért ez alatt.

Az SZDSZ jövőjével kapcsolatban elmondta: úgy gondolja, a magyar választók több mint 20 százaléka liberális értékrendet vall, így fontos az ő képviseletük is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!