Hírek

2008.03.20. 13:14

Ünnepi menetrenddel készül a húsvétra a MÁV és a Volán

A MÁV-START Zrt. közleménye szerint vasárnap az ünnepi menetrend lesz érvényben, míg hétfőn a vasárnapi, március 25-én, kedden pedig a hétfői közlekedési rendnek megfelelően indulnak a vonatok.

BAMA

A várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálására a MÁV-START a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon megerősített, a szokásosnál több kocsival közlekedteti a szerelvényeit. A Volán tájékoztatása szerint szombaton a szabadnapnak, vasárnap a munkaszüneti napnak, hétfőn pedig a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelő menetrend alapján fognak közlekedni a Volán társaságok autóbuszjáratai. Pénteken és kedden a tanítási szünet idejére érvényes menetrend szerint indulnak a buszok. A cég közleményében az áll, hogy a Volán társaságok az általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedtethetik majd járataikat húsvét idején. Ezekről az utazás megkezdése előtt a területileg illetékes Volán társaságok adnak felvilágosítást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!