Hírek

2008.03.20. 08:53

Soma gyógyítja a lelki betegeket

Soma Mamagésa hamarosan pszichológusként debütál és természetesen továbbra is a férfi-nő kapcsolatok megfejtése a legfontosabb szakterülete

AS Network - Nana.hu

Soma Mamagésa hamarosan pszichológusként debütál és természetesen továbbra is a férfi-nő kapcsolatok megfejtése a legfontosabb szakterülete. A Tere-fere magazinnak elmondta, miért érezte szükségét, hogy lélekbúvárrá képezze magát.

Szókimondó, őszinte stílusával mindig is megosztotta a közvéleményt. Spitzer Gyöngyi, ismertebb nevén Soma úgy érzi csupán néhány éve nőtt be a feje lágya. Korábbi polgárpukkasztó akcióival - amikor végigpisilte Los Angeles utcáit, vagy magnóra vette a saját orgazmusát -, totálisan felborzolta a kedélyeket. A Mamagésát azonban ma már idegesíti, ha beskatulyázzák. Ezentúl komolyabb kvalitásait szeretné megmutatni a világnak.

Az énekes, a menedzser, a pszichológus és a nő

Soma rengeteget dolgozik. Zenél, koncertet és rendezvényeket szervez, tévéfelvételeken vesz részt, és emellett még a tanulásra is jut ideje. „Most írom a szakdolgozatomat a férfi-nő kapcsolatok mintáiról, generációkon át. Havonta egyszer klubdélutánt szoktam tartani Budapesten. A legtöbbször felmerülő témák valahogy mindig a szerelmi kapcsolatokhoz kanyarodnak vissza. Véleményem szerint a nőket leginkább ez foglalkoztatja. Ezen kívül spirituális klubot is vezetek. Beszélgetünk, zenét hallgatunk, igazi klubéletet élünk. Mindenkinek megmutatom az utat, és azt, hogyan teheti jobbá a saját életét.” – vallja a sokakat megosztó médiaszemélyiség.

Egyre szaporodó szabadidejét – melyet munkával tölthet ki - annak köszönheti, hogy gyermekei közölték, nem kérnek többet a szülői házból. Ám ez a hír őt nem törte le. „Tizenhét évesen én sem vágytam a szüleim társaságára. Minek ezen megsértődni?” – kommentálta az eseményt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!